Alex Calancea Band şi Tatiana Cerga cântă despre „Inimă"

publicat în Muzică pe 31 Mai 2012, 15:43

Alex Calancea Band a făcut zilele acestea o pauză în turneu şi a înregistrat o piesă minunată împreună cu Tatiana Cerga, o piesă frumoasă, în care se vorbeşte despre inimă, iar în două zile au reuşit să filmeze şi un videoclip. Au filmat o zi în studio şi o zi la Valea Morilor, nu au vrut nimic pompos, bugetul nu a contat, toată pasiunea s-a îndreptat spre rezultat. Am avut ocazia să particip joi la lansarea acestui clip, un clip destul de clasic, dar care reuşeşte să scoată în valoare puterea cuvintelor.

 

Tatiana Cerga este compozitoarea piesei, a scris singură versurile din dorinţa de a transmite un mesaj profund şi cald care să ajungă direct la sufletul ascultătorilor. Începând de astăzi, piesa va putea fi ascultată pe toate canalele de specialitate şi, cu siguranţă, va urca vertiginos în toate topurile.

Aşa cum face de fiecare dată, Alex Calancea Band a reuşit să transforme piesa într-o baladă clasica, pop rock, care sună foarte bine şi face parte dintr-un proiect mai mare ce va include piese interpretate de voci cunoscute, precum cea a Nataliei Barbu, a Tatianei Cerga şi o serie de tinere talente autohtone.

Aşa cum îmi place să cred că am fler în materie de muzică, voi paria întotdeauna pe ceea ce creează Alex Calancea Band şi voi urmări îndeaproape tot ceea ce lansează membrii formaţiei, fără a ezita de fiecare dată să vă îndemn să atrageţi atenţia la muzica pe care o fac, pentru că nu este ceva care să întâlneşti foarte des, mai ales în Moldova.