Muzică

Alex Calancea Band – The Road to Home…

Evenimentul va avea loc astăzi, la 18.00, la Filarmonica Naţională şi va marca lansarea primului album al formaţiei, intitulat „The Road to Home”.

Aşadar, nu ezitaţi să participaţi la un concert excepţional, care va însemna un moment de cotitură în industria muzicii autohtone. Cei mai harnici au reuşit deja să câştige, prin intermediul Timpul.md şi infoghid.md, invitaţii la spectacolul de la Filarmonică. Iar pentru a fi sigură că seara va fi una incendiară, am fost la ei în studio şi i-am surprins repetând. Am găsit acolo multă pasiune şi dăruire maximă – ambele indispensabile unui show de calitate -, iar, pentru a vă face şi mai mare pofta de spectacol, vă voi spune că primul album al trupei va fi înregistrat în timp real, chiar pe scena de la Filarmonică. Este încă o dovadă a profesionalismului formaţiei şi a valorii pe care o are aceasta pe piaţa muzicală din Moldova.

Vă atenţionăm că biletele au fost scoase în vânzare la casele Filarmonicii Naţionale la un preţ modic – între 50 şi 100 de lei -, aşa că grăbiţi-vă să le cumpăraţi. Alex Calancea şi băieţii lui au nevoie de noi toţi, de susţinerea şi aplauzele noastre.

„Ceea ce contează va fi energia publicului – un element foarte important ce lipseşte din studioul de înregistrări”, este convins artistul. De aceea, nu staţi prea mult pe gânduri, iar sâmbătă, începând cu ora 18.00, ne întâlnim la Filarmonica Naţională!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *