Cultură

Alexandrina Hristov si-a lansat primul album

Dupa doi ani de asteptari, in ajunul Floriilor, la Bucuresti, distinsa pictorita si cantareata basarabeanca, Alexandrina Hristov, indragita de publicul din Romania si nu numai, si-a lansat primul album – „Om de lut”. Albumul contine 13 piese, care sunt o combinatie originala de soul, jazz, funk, R & B, electropop, rock, alternative.

Surpriza serii a fost recentul videoclip al artistei, filmat la Chisinau. Criticul de arta Vladimir Bulat a declarat dupa spectacol ca Alexandrina face o muzica adevarata si tocmai de aceea este indragita. „Nu are temei parerea ca publicul tanar vrea surogate. Alexandrina submineaza si pulverizeaza acest mit”.

Alexandrina este artista care nu a dezamagit publicul romanesc niciodata, nici chiar in aceste zile grele pentru Basarabia, cand intrebata de GANDUL de ce au castigat alegerile comunistii, spre deosebire de „zdubi” si Pavel Stratan, care spun ca „nu se implica in politica”, ea a avut curajul sa aiba un mesaj anticomunist de solidaritate. In pofida tensiunilor de acasa, Alexandrina si-a adunat admiratorii intr-un local select din Bucuresti.
„Om de lut” este copilul meu, un copil frumos si sanatos, gingas, mai mult bemol decat major, rafinat si expresiv. Inima omului de lut bate in ritmuri de jazz, soul, funk, electropop. Omul de lut canta despre drum, zbor, cautari, vapoare si mare, avioane si ochi verzi, despre dor si insomnie, flori si nervi, Zorro si Fat-Frumos… iubire si cosmos, femei, ploaie si vant, despre Rege si Regina”, spune Alexandrina despre primul sau album. Albumul beneficiaza azi de o a doua ceremonie de lansare, la Timisoara, la Teatrul Magyar, la ora 20.00, si de un turneu de promovare. „Om de lut” este disponibil in magazinele Diverta si Carturesti din toata Romania.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *