Actualitate

Alexandru Jizdan în vizită de lucru în raionul Drochia

La această ședință au participat conducătorii serviciilor MAI, angajați ai Inspectoratului de Poliție, primari, veterani și locuitori ai orașului.
Cei care au participat la ședință au discutat despre problemele actuale cu care se confruntă administrațiile publice locale și cetățenii, despre activitatea polițiștilor și despre așteptările pe care le au cetățenii de la instituțiile statului.

Alexandru Jizdan a vorbit despre realizările care au avut loc în acest an, despre inițiativele MAI susținute și de Guvern pentru următoarea perioadă, în vederea îmbunătățirii serviciilor prestate de către poliție și apropierea angajaților de cetățeni. „Comunicarea cu oamenii din teritoriu ne oferă nouă, membrilor Guvernului posibilitatea de a afla direct despre problemele cu care vă confruntați și despre viziunea pe care o aveți referitor la activitatea noastră. Doar în strânsă colaborare cu Administrația Publică Locală și cu ajutorul implicării societății civile vom reuși să oferim cetățenilor ceea ce așteaptă de la noi, mai multă siguranță, profesionalism și acțiuni care să apropie polițiștii de comunitate”, a menționat ministrul.

Totodată, conducerea Consiliului raional și primarii prezenți la întrunire au vorbit despre buna conlucrare cu angajații Inspectoratului de Poliție, exprimând susținerea proiectelor implementate de MAI și IGP, care duc la reformarea și modernizarea acestui domeniu important.
Dialogul cu reprezentanții societății civile, cei ai APL, veterani și polițiști a fost unul deschis și constructiv, iar participanții și-au exprimat disponibilitatea de a participa mai des la aceste întâlniri comune.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *