Actualitate

Alexandru Jizdan: Tratez cu respect drepturile pe care le au copiii mei, cu multă dragoste

”Probabil profesorii mei pot spune cum am fost eu la şcoală, cât de bun sau rău. Spiritul de lider şi tendinţa de a învăţa bine am avut-o din copilărie şi acest sentiment e ereditar, transmis de la părinţii mei, deoarece şi-n grădiniţă, şi-n şcoală m-am străduit să fac faţă tuturor încercărilor”, a declarat Alexandru Jizdan.

Ministrul a mai spus că nu îi va forța pe copiii săi să-și aleagă o meserie anume, ci le va oferi totala libertate de a alege.

 

”Copiii mei îmi doresc să-şi găsească rostul lor în viaţă, iar despre meserie, foarte mult îmi doresc să-şi găsească activitatea care să le placă, căci atunci când oamenii se ocupă de lucruri care nu le plac, se considera ca ei nu vor lucra nici o zi în viaţa lor. La general vreau ca fiii să-şi găsească un job pe placul lor”, a spus ministrul de Interne.

Alexandru Jizdan este un adversar al educației violente și spune că niciodată nu și-a bătut copiii. Acest lucru nu s-a întâmplat nici în propria sa copilărie.

”Eu nu aş vrea ca, fiii mei să-mi bată nepoţii, de aceea nu-i bat nici eu, reieşind din faptul că nici eu nu am fost bătut în familie”, a mai spus Jizdan. ”Tratez cu respect drepturile pe care le au copiii mei, dar şi cu atenţionarea faţă de obligaţiunile care le au. Cu multă dragoste”, a conchis ministrul.

http://tribuna.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *