Actualitate

Alexandru Machedon – omul anului 2016, categoria business IT

Alexandru Machedon – fondatorul companiei StarNet, timp de 14 ani, cu ajutorul unei echipe de profesioniști, ambiție și multă dedicație, a dezvoltat un concern format din 10 companii, cu peste 600 de angajați, cu reprezentanțe în 15 orașe din Republica Moldova, ce asigură confortul prin tehnologie de ultimă generație la peste 110 000 de clienți fideli.

“StarNet este mai mult decât o afacere, pentru că prin tehnologie poate fi schimbat un sistem”, afirmă Alexandru Machedon. Pe lângă activitatea nemijlocită în TIC, echipa StarNet creează și dezvoltă proiecte educaționale, susține acțiuni de caritate și se implică activ în viața socială. Proiectele Digital City, Academy Plus Moldova, RoboClub, Noi apreciem inteligența, Esport, StarArt sunt doar câteva care confirmă că viitorul poate fi schimbat ușor și inteligent prin tehnologie.

Toate aceste realizări vorbesc despre un leadership ghidat de valori umane și naționale, despre un spirit de echipă și profesionalism, care, deja al cincelea an, îl aduc pe Alexandru Machedon în topul acestui concurs. Cel din urmă premiu, Omul anului 2016 în categoria Business IT, a mai confirmat efortul, ambiția și dorința de care a dat dovadă Alexandru Machedon încă de la fondarea companiei și, totodată, spune despre faptul că StarNet urmează cu strictețe propriile valori, perfect redate prin sloganul “Noi schimbăm viitorul”.

Echipa StarNet împarte emoții de bucurie alături de Alexandru Machedon și îi aduce sincere felicitări pentru succesul obținut! Efortul și perseverența depusă în dezvoltarea și relizarea schimbărilor din sistem sunt pe deplin apreciate.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *