IT&C

Alexandru Machedon, Omul Anului 2013, cel mai bun Manager din domeniul IT

Una din persoanele notorii premiate, a fost și Alexandru Machedon, Fondator StarNet, nominalizat ca cel mai bun Manager din domeniul IT. Topul ”Omul Anului” a fost realizat în baza voturilor acordate pe site-ul revistei VIP magazin, cumulate cu voturile juriului.

”Mă bucură acest premiu, în special pentru că e un vot de încredere oferit de clienții StarNet și prietenii care mă respectă, îmi cunosc activitatea și sunt mulțumiți de ceea ce am reușit să realizez în domeniul TIC (tehnologiei informației și comunicațiilor). Pentru mine, această distincție este atat rezultatul obiectivelor realizate în 2013, cat si rodul muncii din ultimii 10 ani de activitate în acest domeniu”, Alexandru Machedon, Președinte Concern, StarNet.

Alexandru Machedon este fondatorul uneia dintre cele mai mari companii TIC din Moldova, transformată recent într-un concern format din 12 companii, cu un portofoliu de peste 90 de mii de clienți și o echipă de peste 600 de angajați.

În 2003, la vârsta de doar 23 de ani a creat compania StarNet și a reușit pe parcursul anilor să aducă în Moldova servicii inovatoare de comunicații electronice, care au contribuit la propulsarea țării în domeniul TIC.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *