Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a inaugurat un birou parlamentar în orașul Cahul

publicat în Actualitate pe 20 Iunie 2021, 09:04

Alianța pentru Unirea Românilor a deschis astăzi cel de-al doilea birou parlamentar al formațiunii, ce va avea rolul de a oferi consultanță tuturor cetățenilor care au nevoie de ajutor în relația cu statul român. Noul punct administrativ are sediul în orașul Cahul (strada Republicii 22/7) și va funcționa în regim de consulat.

La evenimentul de inaugurare au participat președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi, deputații AUR din Parlamentul României, cetățeni ai Republicii Moldova, Lilian Scripnic și Ciprian Ciubuc, dar și alți candidați, membri și simpatizanți ai formațiunii.

„Avem deja două birouri parlamentare ale AUR în Republica Moldova, ceea ce reprezintă o premieră. Nu este o acțiune electorală, întrucât punctele administrative vor avea scopul de a oferi ajutor și consultanță în relația cu România. Astfel de birouri vor funcționa în toată Republica Moldova tocmai pentru a fi aproape de fiecare om și a-l ajuta atunci când are nevoie”, a declarat liderul AUR, Vlad Bilețchi.

În total, vor fi inaugurate 7 puncte administrative în orașele Ungheni, Nisporeni, Ialoveni, Cahul, Hâncești, Bălți și Soroca. Precizăm că deschiderea acestor birouri era programată înainte de anunțarea campaniei electorale și nu este o acțiune electorală.