Actualitate

Alianta Moldova Noastra va atrage miliarde pentru relansarea economica

Fara investitii considerabile, Republica Moldova aproape ca nu are viitor. O spun toti analistii politici si economici. Dar aceste investitii nu vin in Moldova atata timp cat la putere sunt comunistii. Si nu e vorba de ei ca partid politic, ci de grupul pseudo-mafiot in frunte cu dictatorul Voronin.

Victor Guzun, candidat AMN pentru functia de deputat in Parlamentul Republicii Moldova, sustine ca investitorii straini au crescut in democratie. Ei se intereseaza despre regimul aflat la guvernare. Si li se spune ca aici e un regim banditesc, o struto-camila dintre oligarhie si totalitarism. Li se mai spune ca, daca nenea Voronin vrea, investitorul e acceptat, daca nenea sau feciorasul lui se razgandesc, investitorul e jecmanit si fugarit. In aceste conditii, nimeni niciodata nu va veni.

Alianta „Moldova Noastra” e convinsa ca 29 iulie va fi ziua care va schimba in bine atitudinea fata de investitor. Prin ce? Prin anularea TVA la importul echipamentului si utilajului tehnologic destinat producerii, prin dezvoltarea infrastructurii necesare mediului de afaceri, prin garantarea si respectarea dreptului la proprietate, crearea conditiilor pentru ca cetatenii aflati la munca peste hotare sa poata investi banii castigati acasa, in afaceri proprii, scutindu-i de orice plati initiale catre stat. Toate acestea se regasesc in Platforma AMN, iar devotamentul demonstrat de partid alegatorilor ne garanteaza ca ele vor fi transpuse in viata.

Cum va obtine AMN ca cele 1,5 miliarde de dolari atrasi anual sa mearga la deschiderea de intreprinderi noi in sate? Pe calea unei politici speciale, ce va oferi facilitati si garantii suplimentare oamenilor de afaceri, care vor investi la sate. Vom obtine un salt al dezvoltarii economice, dar pentru ca el sa aiba loc ii chemam pe toti sa-si ia soarta in maini pe 29 iulie – sa iasa la alegeri si sa voteze Soarele!

Achitat din fondul electoral AMN
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *