Ambasadorul SUA: Moldova ar putea deveni o ţară prosperă într-o perioadă scurtă

publicat în Politică pe 2 Ianuarie 2016, 11:10

Resursele, capitalul uman, spiritul de creativitate şi munca asiduă – scad din probleme, care sunt bine cunoscute de toţi, iar Moldova ar putea deveni o ţară prosperă, democratică şi europeană într-o perioadă surprinzător de scurtă.

Un astfel de mesaj a transmis cetăţenilor Republicii Moldova cu ocazia Revelionului, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, James D. Pettit.

„Ţineţi conducătorii voştri responsabili la cele mai înalte standarde - la urma urmei, ei ar trebui să fie în serviciul cetăţenilor acestei ţări. Cereţi ca ei să acţioneze în interesul poporului Moldovei”, i-a îndemnat ambasadorul James Pettit pe cetăţeni.

În acelaşi mesaj de felicitare, ambasadorul a precizat că foaia de de parcurs a Republicii Moldova este clară: „revenirea la Acordul de Asociere cu UE, eradicarea corupţiei, şi abordarea vulnerabilităţilor economice”.

„Statele Unite vor rămâne mereu un prieten şi un partener al poporului Moldovei şi vă doresc dumneavoastră, poporului Moldovei, un an nou fericit, sănătos şi prosper”, se mai spune în mesajul transmis de ambasadorul american.

Sursa: IPN