Actualitate

Ambasadorului SUA Dereck J Hogan a felicitat locuitorii Republicii Moldova în limba română///VIDEO

Excelența sa a menționat că este încântat să întâlnească noul ani împreună cu locuitorii Republicii Moldova și spera ca noul an va aduce multe oportunități noi, meționțnd că  anul 2018 a fost un an plin de evenimente în care ambasada SUA a implementat mai multe proiecte importante. 

El a menționat restaurarea frescelor la Biserica Adormirea Maicii Domnului la Căușeni și restaurarea mai multor școli și grădinițe din mai multe localități din Republica Moldova.

Sute de moldoveni au putut studia in SUA grație programelor de schimb finațate de către guvernul SUA.

Ambasadorul a mai menționat reparația și reamenajarea integrală a centrului de poliție comunitară la Sângerei, mulțumind celor peste 100 de voluntari americani ai Corpului Păcii care lucrează în școlile, ONG-urile și bibliotecile din 83 d localități ale RM.

În încheiere Ambasadorul SUA a remarcat că este incantat să întâlnească noul ani împreună cu locuitorii Republicii Moldova venind cu următoarea urare:

„Din adâncul inimii, din partea familie noastre ne rugăm Domnului pentru sănătate, pace și prosperitate familiilor voastre! Vă dorim un an nou fericit! La anul la mulți ani!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *