Astăzi 22 Februarie 2018, Joi - Ultima actualizare la 21 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 26 Septembrie 2017, ora 09:58

Andrei Strâmbeanu, despre mesajul opoziției de dreapta: „N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret"

Marime Font

Liderii opoziției de dreapta, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au un proiect concret și un mesaj bine consolidat, iată de ce au reușit în scurt timp să dezamăgească populația. De această părere sunt jurnalistul Petru Bogatu și scriitorul Andrei Strâmbeanu, invitați ai emisiunii Fabrika din seara zilei de luni.

„Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj în capul lor și Maia Sandu și ăștia. Nu se ocupă de lucruri adevărate. N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret", a declarat scriitorul Andrei Strâmbeanu.

Jurnalistul Petru Bogatu susține că în afară de „batista pe țambal”, care înseamnă, de fapt, avantajarea Moscovei, opoziția nu are vreun proiect concret și viabil.„Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal. A pune batista pe țambal înseamnă a renunța și a lua spre direcția opusă, spre Moscova", a declarat acesta.

De asemenea, scriitorul Andrei Strâmbeanu spune că, deși a pus mari speranțe în liderul PAS, Maia Sandu, aceasta l-a dezamăgit în scurt timp demonstrând că își dorește doar să ajungă președinte.

„Am avut dragoste la început pentru dânsa și credeam. Dar la noi cum vine un tânăr politician, cum te dezamăgește. Pe dânsa nu o interesează problemele Moldovei. Ea vrea să ajungă președinte. De ce să ajungă președinte, nu ne spune. Spune că va fi mai bine dacă devine ea președinte. Cum o să fie mai bine, eu nu știu", a adăugat Strâmbeanu.

Sursa: publika.md
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:45

Omul pentru om e lup

Omul pentru om e lup Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:38

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul