Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 18:11
Abonamente

Actualitate 13 Iunie 2018, ora 14:24

Andrian Candu despre luptătorii K1, cu tricouri PD, care au omorât un bărbat în fața unui club din Capitală

Marime Font

Andrian Candu a participat aseară la emisiunea „Important”, de la postului de televiziune TVC21, în cadrul căreia acesta a vorbit despre problemele actuale, printre care și cazul luptătorilor K1, suspecți că ar fi ucis în bătaie un bărbat în vârstă de 30 de ani, în fața unui club de noapte, informează unimedia.info.

Acesta neagă că luptătorii ar fi membri PD în contextul unor imagini apărute pe rețelele de socializare, unde suspecții apar în tricouri cu sigla PD.

„Nu înseamnă neapărat dacă au îmbrăcat un tricou într-o anumită campanie electorală și poate au fost eventuali agitatori sau au avut o anumită tangență, că sunt membrii Partidului Democrat”, a declarat Candu.De asemenea acesta a menționat că a vorbit cu secretarul general și cu Președintele FEA, Dorin Damir privind acești tineri.

„Eu am vorbit cu secretarul general și nu sunt membrii Partidului Democrat. Am discutat și cu ruda mea de afiliere, domnul Dorin Damir, că dacă au vreo legătură cu K1, fiindcă el are o asociație și au spus că am fost cândva membri însă de mult au plecat fiecare pe drumul lui”, a mai spus Candu în cadrul emisiunii.

Amintim că un bărbat din capitală a fost bătut de un grup de tineri pe 19 mai curent. Victima a fost transportată la spital, iar peste cinci zile a decedat.

De menționat că Curtea de Apel a decis ieri că unul dinte suspecți, Aurel Ignat rămâne în arestul prevenit, după ce la data de 27 mai pe numele acestuia a fost emis un mandat de arest de 30 de zile.

Poliția menționează că pe marginea cazului au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă medie a integrității corporale în urma căreia a survenit decesul unei persoane, iar vinovaţii riscă până la 15 ani de închisoare.

De asemenea, președintele FEA, Dorin Damir susține că luptătorii Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru nu au treabă cu K1. Anterior însă, în cadrul aceleiași federații se anunța cu mult fast că tocmai Aurel Ignat este cel care îl va înlocui pe fostul campion KOK, Constantin Țuțu.

Sursa: unimedia.info

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md