Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 08:47
Abonamente
 
 
 

CM 2018 28 Iunie 2016, ora 08:23

Anglia eliminată de Islanda de la Campionatul European

Marime Font

Islanda a trecut de Anglia în optimile de finală ale Campionatului European, scor 2-1, şi a furnizat cea mai mare surpriză de la acest turneu final. În „sferturi”, islandezii vor juca împotriva Franţei, potrivit gsp.ro

Anglia a deschis rapid scorul, în minutul 3, printr-un penalty executat de Rooney, după ce Sterling a fost faultat în careu de portarul Islandei.
Avantajul britanicilor nu a durat decât trei minute, pentru că Sigurdsson a reluat în plasă o minge deviată de Arnason. Islanda a trecut în avantaj în minutul 18, când Sigthorsson a şutat de la marginea careului, iar mingea s-a strecurat în poartă printre degetele lui Joe Hart.

Zece minute mai târziu, Anglia a avut o ocazie importantă de a marca, dar şutul expediat de Harry Kane a fost respins de sub bară de Halldórsson.Islanda nu a lăsat garda jos şi a avut şansa de a-şi majora avantajul în minutul 55, însă şutul din foarfecă al lui Sigurdsson a fost parat de Hart.
Atacurile Angliei au pus prea puţin în pericol poarta apărată de Halldórsson, iar încercările lui Alli, Kane şi Vardy nu au produs schimbări pe tabela de marcaj.

Gsp.ro
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de aziEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul