Anglia eliminată de Islanda de la Campionatul European

publicat în CM 2018 pe 28 Iunie 2016, 08:23

Islanda a trecut de Anglia în optimile de finală ale Campionatului European, scor 2-1, şi a furnizat cea mai mare surpriză de la acest turneu final. În „sferturi”, islandezii vor juca împotriva Franţei, potrivit gsp.ro

Anglia a deschis rapid scorul, în minutul 3, printr-un penalty executat de Rooney, după ce Sterling a fost faultat în careu de portarul Islandei.
Avantajul britanicilor nu a durat decât trei minute, pentru că Sigurdsson a reluat în plasă o minge deviată de Arnason. Islanda a trecut în avantaj în minutul 18, când Sigthorsson a şutat de la marginea careului, iar mingea s-a strecurat în poartă printre degetele lui Joe Hart.

Zece minute mai târziu, Anglia a avut o ocazie importantă de a marca, dar şutul expediat de Harry Kane a fost respins de sub bară de Halldórsson.

Islanda nu a lăsat garda jos şi a avut şansa de a-şi majora avantajul în minutul 55, însă şutul din foarfecă al lui Sigurdsson a fost parat de Hart.
Atacurile Angliei au pus prea puţin în pericol poarta apărată de Halldórsson, iar încercările lui Alli, Kane şi Vardy nu au produs schimbări pe tabela de marcaj.

Gsp.ro