Antoine Griezmann la FC Barcelona // S-a terminat! Griezmann e jucătorul Barcelonei » Clauza de reziliere a fost plătită

publicat în Sport pe 12 Iulie 2019, 10:51

Antoine Griezmann, 28 de ani, va semna pe cinci ani cu FC Barcelona, care i-a achitat 120 de milioane de euro lui Atlético Madrid.

După furtună, Antoine Griezmann poate zâmbi. I se împlinește visul. La 28 de ani, va juca la Barcelona!

Ceea ce se aștepta de mult timp s-a realizat, chiar dacă Atlético a protestat, dezvăluind că Barça a negociat în secret și s-a înțeles cu atacantul francez încă din martie, mult în afara perioadei de transferuri.

18 MILIOANE ÎN PRIMUL SEZON, 25 ÎN ULTIMUL
Joi seară, L'Équipe a fost primul ziar care a anunțat că Barcelona a achitat prin virament bancar clauza de reziliere a campionului mondial. 120 de milioane de euro.

Clubul catalan era obligat să o facă, după ce Atlético a refuzat propunerea ca plata să fie împărțită în două tranșe pentru o sumă finală de 130 de milioane.

Ambele cluburi au negat inițial, dar L'Équipe a explicat că, din cauza formalităților administrative, banii intră în cont după o zi. Apoi, totul e rezolvat.

Griezmann semnează oficial contractul pe cinci ani cu gruparea blaugrana, pentru un salariu care pornește de la 18 milioane în primul sezon și urcă până la 25 de milioane în ultima stagiune.

"S-A ÎNCHEIAT TELENOVELA"
Marca a confirmat mutarea pe copertă, îmbrăcându-l pe Grizou în noul tricou cu pătrățele al Barçei. "S-a încheiat telenovela", a titrat cotidianul madrilen, în timp ce Mundo Deportivo a deschis ediția de azi în Catalunya tot cu Antoine: "Griezmann Culé".