Actualitate

Anul 2012 se încheie cu 12 % anual la Creditul Magic de la Victoriabank

"Odată cu începutul iernii am pregătit pentru clienții noştri oferte speciale, eforturile noastre fiind îndreptate spre realizarea dorințelor, creând astfel o stare de împlinire, o emoţie cu adevărat de sărbătoare. Suntem siguri că această ofertă va ajuta clienţii noştri să definitiveze cele nerealizate în anul 2012", a declarat Natalia Politov – Cangaş, președintele BC „Victoriabank” S.A.

„Victoriabank şi-a propus să fie alături de clienţii săi în perioada sărbătorilor de iarnă şi din acest motiv rata dobânzii la Creditul Magic în această perioadă va fi de 12% anual, semnificând încheierea anului 2012. Pentru a întâmpina cu bucurie anul care vine, clienţii noştri vor fi scutiţi de grija achitărilor lunare până în primăvara 2013”, a menţionat Viorica Rozmeriţa, director Direcţia credite.
Creditul de consum „Credit Magic” este acordat pe un termen de până la 24 luni, în sumă de până la

30 000 lei, nu necesită gajare de bunuri şi se eliberează într-un termen foarte scurt. La solicitarea acestui tip de credit clienţii beneficiază de costuri reduse şi prezintă un pachet minim de documente.

Beneficiaţi de o dobândă favorabilă la credit şi nu Vă preocupaţi de rambursarea plăţilor pe parcursul iernii.
Trăiţi Magia Sărbătorilor de iarnă cu Victoriabank – prima bancă din Moldova!

Mai multe detalii despre Creditul Magic găsiţi pe www.victoriabank.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *