Ultima oră

APEL: sa valorificam sansa!

Stimati alegatori,
Pentru a doua oara in acest an suntem chemati la urnele de vot.
La scrutinul parlamentar din 29 iulie 2009 avem sansa sa alegem intre trecut si viitor, intre saracie si bunastare, intre dictatura si libertate. Avem sansa sa inlaturam de la putere pe cale democratica partidul comunistilor si sa facem schimbarea de esenta a Republicii Moldova. Actuala criza politica – „opera” incompetentei guvernarii comuniste – o putem depasi doar impreuna.

 

Toate popoarele europene care s-au aflat sub dictatura totalitarismului comunist, o perioada mai scurta sau mai indelungata, treptat au depasit consecintele nefaste ale regimului si s-au reintegrat in familia europeana civilizata. In spatiul european, comunismul ca regim politic si practica de guvernare s-a pastrat doar in Republica Moldova. La actualele alegeri parlamentare ni se ofera sansa sa respingem hotarat, odata si pentru totdeauna, acest capitol trist al istoriei.

Stimati concetateni,
Alegerile parlamentare din 29 iulie sunt un test de maturitate politica a societatii noastre. Avem sansa istorica sa ne despartim, pentru totdeauna, de trecutul comunist; sa alegem o guvernare democratica si responsabila, prin care sa punem bazele statului de drept, in care fiecare cetatean sa aiba posibilitatea sa-si manifeste liber si nestingherit capacitatile sale creatoare; sa asiguram un trai decent in Republica Moldova. Daca vom actiona impreuna, daca vom fi intr-un gand si vom exprima o vrere, schimbarea la fata a Republicii Moldova se va produce cu siguranta si vom deveni stapani la noi acasa.

Opozitia Unita – Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat din Moldova si Alianta „Moldova Noastra” – face apel catre toti adeptii si simpatizantii sai, catre toti cetatenii tarii noastre, locuitori ai satelor si oraselor, reprezentanti ai grupurilor etnice, catre cei plecati peste hotare, dar care mereu sunt cu gandul la copiii si parintii ramasi la bastina, sa participe la alegerile parlamentare din 29 iulie 2009, sa respinga hotarat frica, saracia si dictatura, sa voteze pentru libertate, democratie si viitorul european al Republicii Moldova!

Dragi alegatori,
Sa facem in asa fel incat, dupa alegeri, sa putem privi in ochii copiilor si nepotilor nostri cu simtul datoriei implinite.
Sa valorificam sansa, sa alegem viitorul!

Votati reprezentantii Opozitiei Unite – garantul viitorului european al Republicii Moldova!

Votati Partidul Liberal!
Votati Partidul Liberal Democrat din Moldova!
Votati Alianta „Moldova Noastra”!

Mihai GHIMPU, presedintele PL

Vlad FILAT,presedintele PLDM

Serafim URECHEAN,presedintele AMN

27 iulie 2009
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *