Actualitate

Apple lansează adaptoare de alimentare mai performante pentru viitoarele modele iPhone

În prezent, Apple foloseşte pentru gama de telefoane iPhone 8, 8 Plus şi iPhone X doar standardul USB-A, înlocuind doar conectorul microUSB întâlnit la dispozitivele bazate pe Android cu cel Lightning. Drept consecinţă, chiar şi vârful de gamă iPhone X este livrat cu un adaptor de alimentare capabil să furnizeze o putere de numai 5W, utilizatorii fiind nevoiţi să achiziţioneze separat un adaptor AC mai performant, dacă doresc să beneficieze de timpi de aşteptare mai reduşi la încărcarea acumulatotrului.

Noul adaptor de alimentare adoptă o formă ovală şi substituie conectorul USB de mărime normală cu unul USB-C, pachetul incluzând de această dată un cablu adaptor USB-C la conector Lightning, scrie Go4it.

Însă diferenţa cea mai importantă este ascunsă privirii, noile adaptoare AC putând furniza o putere de până la 18W. Drept consecinţă, timpii de încărcare ai acumulatorilor vor scădea la un nivel comparabil telefoanelor Android echipate cu tehnologia Quick Charge, respectiv nu mai mult de o oră şi jumătate pentru încărcarea completă a unui acumulator de 3000 mAh.

Sursa: Go4it.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *