Apple va lansa iPhone 8 pe 12 septembrie. Cum arată modelul aniversar și ce preț va avea

publicat în Actualitate pe 26 August 2017, 04:57

Apple va prezenta noul iPhone 8, ediția jubiliară de zece ani de la lansarea primului iPhone, în data de 12 septembrie, potrivit unor surse din domeniul telecom, citate de Mac4Ever. 

În fapt, Apple va lansa trei telefoane la eveniment, pe lângă iPhone 8 urmând să fie prezentate și iPhone 7S și iPhone 7S Plus, care sunt versiuni îmbunătățite ale actualei game.

În schimb, iPhone 8 va fi cu totul special deoarece va veni cu ecran OLED, produs de Samsung. Acesta va marca trecerea Apple de la ecrane LCD la OLED, care prezintă culori mai vii, sunt mai luminoase și consumă mai puțină energie.

De asemenea, iPhone 8 va muta senzorul de amprentă în partea din spate, urmând să utilizeze un buton virtual pentru funcția Home.

Încărcare wireless

Mai este de așteptat ca acesta să vină cu încărcare wireless, acesta fiind primul iPhone ce suportă acest lucru.

Concomitent, Apple ar putea prezenta și o serie de ochelari de realitate virtuală care să funcționeze cu noul model. Samsung oferă deja Gear 360.

iPhone 8: preț de 999 de dolari

În fine, Apple va impune un preț de bază de 999 de dolari pentru noul iPhone 8, marcând intrarea în categoria super-premium. Din nou, Samsung a realizat deja acest lucru, prin lansarea Galaxy Note 8. Acesta este disponibil la o mie de dolari/euro.

Tot în această toamnă, Apple va prezenta o nouă versiune a Apple TV, aceasta urmând să suporte televizoare cu rezoluții 4K la calitate HDR.

iPhone 8 prototip
Libertatea.ro