Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:06
Abonamente
 
 
 

Tendințe 24 Decembrie 2012, ora 15:38    Din editia print

Aranjamente de masă spectaculoase pentru Crăciun

Marime Font

Te gândeşti cum să decorezi masa de Crăciun? Iată cinci idei simple, dar de efect.

Lux şi strălucire. Servită la o masă aranjată frumos, parcă şi mâncarea are alt gust. Una dintre cele mai importante reguli este să stabileşti, de la început, paleta de culori în jurul căreia vei construi aranjamentul – roşu pentru a sugera căldură, auriu pentru opulenţă şi lux sau albastru pentru a accentua ideea de iarnă şi de sărbătoare. Presară bucăţele decupate de staniol sau petale de flori, pune câteva lumânări şi gata! O farfurie mare, întinsă, aurie, poate fi o alternativă la îndemână pentru banalele feţe de masă. Foloseşte o veselă albă pentru un contrast puternic.

Creează din panglici colorate şi crenguţe de fructe artificiale ornamente de efect pentru pahare. Poţi alege panglici de aceeaşi culoare, pentru toate paharele, sau de culori diferite. Ornamentele pe care le foloseşti de obicei la decorarea coroniţelor de Crăciun pot fi folosite la fel de bine şi la ornarea paharelor de şampanie sau vin.Ghirlande, multe ghirlande. Fă rost de o sârmă pe care o poţi modela în ce formă vrei tu, apoi împodobeşte-o cu crengi, frunze (verzi, de preferat), cu globuri şi, de ce nu, aprinde şi câteva lumânări mai mici lângă ea.

(S. U.)

Timpul Suplimentul Femeia

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md