Tendințe

Aranjamente de masă spectaculoase pentru Crăciun

Lux şi strălucire. Servită la o masă aranjată frumos, parcă şi mâncarea are alt gust. Una dintre cele mai importante reguli este să stabileşti, de la început, paleta de culori în jurul căreia vei construi aranjamentul – roşu pentru a sugera căldură, auriu pentru opulenţă şi lux sau albastru pentru a accentua ideea de iarnă şi de sărbătoare. Presară bucăţele decupate de staniol sau petale de flori, pune câteva lumânări şi gata! O farfurie mare, întinsă, aurie, poate fi o alternativă la îndemână pentru banalele feţe de masă. Foloseşte o veselă albă pentru un contrast puternic.

Creează din panglici colorate şi crenguţe de fructe artificiale ornamente de efect pentru pahare. Poţi alege panglici de aceeaşi culoare, pentru toate paharele, sau de culori diferite. Ornamentele pe care le foloseşti de obicei la decorarea coroniţelor de Crăciun pot fi folosite la fel de bine şi la ornarea paharelor de şampanie sau vin.

Ghirlande, multe ghirlande. Fă rost de o sârmă pe care o poţi modela în ce formă vrei tu, apoi împodobeşte-o cu crengi, frunze (verzi, de preferat), cu globuri şi, de ce nu, aprinde şi câteva lumânări mai mici lângă ea.

(S. U.)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *