Actualitate

Arhiva TIMPUL / M. Ghimpu: Am făcut apel către AIE la pace, linişte şi dragoste

M. Ghimpu: "Postul naţional "Moldova 1" este liber, dar puţin dirijat". Declaraţia a fost făcută în contextul în care vizita preşedintelui interimar în Georgia de săptămâna trecută " a fost ascunsă".

[UPDATE] M. Ghimpu: "TVR 1 are şansă să revină pe ecranele televizoarelor din Moldova doar după implementarea televiziunii digitale, dacă nu se va rezolva problema la CEDO".

[UPDATE] M. Ghimpu: "Când vom realiza reforme radicale, atunci va fi condamnat comunismul în R. Moldova. Astfel încât să nu avem surprize din partea Curţii Constituţionale". El a precizat că acest luaru ar putea să se întâmple, cel târziu, după alegeri.

[UPDATE] O uniune interstatală dintre România şi R. Moldova ar fi cea mai mare prostie. Este opinia preşedintelui Mihai Ghimpu. "Acest lucru ar putea fi exploatat de aşa-zişii prietenii noştri, care ar putea duce la destrămarea României ca stat", a comentat şeful interimar al statului.

[UPDATE] "Eu n-am declarat că voi condamna Pactul. Acesta a fost condamnat încă de primul Parlament, unde am participat şi eu", a precizat Mihai Ghimpu în cadrul interviului. El a mai spus că a anunţat anterior că va semna un decret în această zi, dar nu a spus despre ce este vorba: "El este aproape gata".

Preşedintele interimar al R. Moldova, preşedintele Parlamentului, Mihai Ghimpu, va răspunde, în câteva minute, la întrebările mai multor cetăţeni, în cadrul unui interviu realizat şi transmis Live, de către Privesc.eu.

Printre subiectele care ar putea fi abordate se numără şi semnarea unui nou decret prezidenţial, privind condamnarea Pactului Molotov-Ribbentrop, semnat pe 23 august 1939. "Ceea ce s-a produs atunci trebuie condamnat", a declarat anterior M. Ghimpu.

23 august 2010, ARHIVA TIMPUL
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *