Timpul Liber

Artă şi caritate

Acţiunea îşi propune ca prin mijloacele adunate să ofere susţinere copiilor de la Şcoala-internat din s. Corten, r-nul Taraclia. Spectacolul caritativ este organizat la iniţiativa Veronicăi Arpintin şi asigurat pentru al şaptelea an de un grup de voluntari.

Pe ritmuri latino şi armonii de jazz – aşa şi-au propus să sensibilizeze publicul în acest an Geta Burlacu şi vocal Band-ul „Univox”, pentru a le dărui zâmbete celor mai trişti ca noi. Astfel, din banii colectaţi în urma vânzării biletelor vor fi procurate diverse obiecte de primă necesitate copiilor Şcolii-internat din satul Corten. Totodată, micuţii vor avea parte în acest an şi de sărbători mai dulci, cu multe bomboane şi daruri aduse de „Moşul” lor generos.

Deşi administraţia şcolii depune eforturi colosale pentru a asigura copiii cu toate cele necesare, lipsa mijloacelor băneşti rămâne totuşi o problemă majoră. Din acest considerent micuţii sunt lipsiţi uneori chiar şi de obiecte de primă necesitate precum produse de igienă, obiecte de birotică şi mobilier. „Cu şapte ani în urmă, prin voia întâmplării, am ajuns la această şcoală şi nu am putut să rămân indiferentă faţă de nevoile acestor copilaşi. Mă bucură enorm susţinerea Getei Burlacu şi implicarea ei în acest proiect, iar asta chiar de la naşterea lui. Pe această cale ţin să mulţumesc tuturor oamenilor cu suflet nobil, care ne-au fost alături pe parcursul acestor ani”, a spus autoarea proiectului de caritate, Veronica Arpintin.

Şcoala-internat din Corten actualmente găzduieşte 145 de copii cu dizabilităţi fizice şi mintale. Anul acesta acţiunea de caritate pentru copiii de acolo este susţinută şi de Fundaţia Orange, prin intermediul proiectului de caritate „Săniuţele Speranţei”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *