IT&C

Asta știm despre noul iPhone 8 înainte de lansarea oficială

Experții sunt convinși că cei de la Apple vor prezenta trei variante de culoare pentru iPhone 8: auriu, negru și argintiu. Acestea se vor încărca mai repede decât în trecut, însă e nevoie de un un cablu Lightning – USB-C care se va comercializa separat.

Se va renunța la senzorul de amprentă care va fi înlocuit de sistemul de recunoaştere al feţei, prin care ar urma să fie folosite şi serviciile Apple Pay.

 
„Noua funcţie de recunoaştere facială utilizează senzori 3D capabili să indentifice faţa utilizatorului într-o „milionime de secundă”, arată un raport Korea Herold, citând o sursă anonimă.

Recunoașterea facială prin Face ID se va face și în întuneric, senzorii urmând a fi folosiți inclusiv pentru o funcție pentru camera principală numită SmartCamera.

Alte surse susțin că noul iPhone 8 ar avea și un senzor 3D cu ajutorul căruia ai putea să oprești sunetul notificărilor.

Dispare și butonul Home, compania implementând unul virtual, împreună cu o zonă specială pentru funcții.

iPhone 8 ar urma să aibă display pe toată suprafața frontală, similar LG G6 și Samsung Galaxy S8. Se pare că va avea o carcasă din sticlă asemănătoare cu cea implementată în iPhone 4 și iPhone 4S, structura metalică din jurul carcasei fiind din aluminiu.

Au apărut și primele informații neoficiale despre prețul noului iPhone 8. Potrivit lui John Gruber, care urmărește zvonurile din piață legate de iPhone 8, varianta cu 64GB de spațiu de stocare ar putea avea un preț de pornire de 1200 de dolari.

Sursa: Noizz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *