Internațional

Atentatele de la Paris: Trupa Eagles of Death Metal revine la Bataclan într-un concert în februarie

"Toate persoanele prezente la Bataclan (la 13 noiembrie) vor fi invitate la acest concert care se va desfășura la Olympia, o sală de spectacole din centrul Parisului", a informat miercuri producătorul.

Trupa Eagles of Death Metal, care și-a întrerupt turneul după atentate, a apărut pentru scurt timp pe scena din Paris în decembrie alături de U2 în timpul concertului pe care trupa irlandeză l-a susținut la Bercy.

Membrii Eagles Of Death Metal vor concerta de asemenea "pe 24 februarie la Lille (nord), iar pe 1 martie la Nîmes (sud)", precizează producătorul în comunicat. "Nu se pune problema să nu ne încheiem concertul. Suntem nerăbdători să revenim în februarie pentru a ne continua misiunea: să facem să răsune rock’n’roll-ul în lume", a subliniat liderul grupului, Jesse Hughes, în acest comunicat.

La concertul din sala Olympia, la 16 februarie, trupa intenționează să-și "termine concertul parizian" întrerupt la 13 noiembrie de jihadiștii care au ucis 90 de persoane în sala Bataclan, din estul Parisului.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *