Sănătate

ATENŢIE! Această otravă se vinde la liber în supermarketuri

Consecinţele unui asemenea consum sunt triste: grăsimea excesivă afectează vasele sanguine, loveşte dur asupra ficatului şi pancreasului.

Cum să deosebim caşcavalul de produsul din caşcaval

Unii producători scriu pe ambalaj. Le mulţumim pentru adevăr, dar considerăm că asemenea produse alimentare nu ar trebui în general să apară în comerţ.

Deseori, produsul din caşcaval este cu mult mai ieftin decît caşcavalul adevărat.

Deşi un caşcaval adevărat nu are cum să conţină coloranţi, conservanţi sau stabilizatori, aceste ingrediente figurează pe multe etichete

Testul de calitate al cascavalului

Luaţi o felie de caşcaval lăsat la temperatura camerei şi îndoiţi-o atent şi drept sub unghie . Caşcavalul nu trebuie să crape în locul îndoirii.

Sursa: realitatea.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *