Astăzi 18 Martie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 14:24
Abonamente

Actualitate 5 Noiembrie 2017, ora 13:31

Au cerut oamenilor să îi ajute cu un nume pentru bebelușul lor. Motivul pentru această decizie este impresionant

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Un cuplu cere ajutor oamenilor pentru a-și numi copilul nou-născut. Aceștia au luat decizia pentru că ei spun "nimic nu se compară" cu numele fiicei pe care au pierdut-o anul trecut.

Potrivit unilad.co.uk, bebelușul este al optulea copil al lui Jemma Roberts.

Fetița pe care a pierdut-o anul trecut a suferit de sindrom brusc de moarte infantilă (SIDS), iar aceștia declară că nimic nu se compară cu această pierdere și pentru acest lucru au cerut ajutorul celor din jur.Cei doi au supus la vot unul dintre următoarele nume: Loki, Chay și Tate.
Așa că au luat-o să-i ceară prietenilor, familiei și străinilor să-i ajute, votând numele preferat din trei - Loki, Chay și Tate.
Loki a fost alegerea preferată a lui Steve, Tate este numele preferat al lui Jemma - și Chay a fost ales de fiul cel mai mare al lui Gemma, Adam.

Cuplul a declarat că este "hotărât și dedicat" ajutării oamenilor să înțeleagă ce este SIDS și cum să o împiedice acest fenomen.

Jemma a înființat Trustul Sydney-May pentru a crește nu numai gradul de conștientizare a SIDS, ci și pentru a oferi echipamente importante părinților care nu-și pot permite acest lucru.

Sursa: Antena3.roblog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 14 Martie 2018, de Moni Stănilă

Biserica în dialog (?)

Duminică m-am întristat foarte tare. Uitându-mă la un program de știri, cu speranța că în weekend toate sunt bune și frumoase, dacă tot era duminica Sfântului Grigore Palama, a luminii necreate, văd un circ fără pâine, dar cu televiziune, în fața bisericii din Dereneu,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Martie 2018, de Moni Stănilă

„Lumea mea este în flăcări”

„Lumea mea este în flăcări” este ultimul vers din volumul de poezie al poetului flamand Michaël Vandebril (n. 1972), New romantics, tradus de Doina Ioanid și Jan H. Mysjkin și publicat de editura Arc în această lună, vers care surprinde perfect starea indusă de lecturarea cărții.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Martie 2018, de Dan Nicu

Parlamentarii de la Chişinău, antiromâni prin absenţă

În an de Centenar al Marii Uniri din 1918, există în ambele state româneşti o societate care, prin diferite manifestări, sărbătoreşte marele eveniment de acum un secol.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Martie 2018, de Moni Stănilă

Panoul de onoare

Săptămânile trecute v-am vorbit despre „panoul rușinii”, acele reclame uriașe în care așa-zișii oameni simpli își manifestă susținerea față de un politician sau altul.

() Citeşte tot articolul

Editorial 8 Martie 2018, de George Simion

NU E ACUM MOMENTUL!

Dragi Tovarăși și pretini, galeria intelectualilor și politicienilor de vază care ne spun că nu este acum momentul Unirii s-a întregit cu o nouă figură hâdă. 

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul