Economie

Au economisit şi au câştigat cu Victoriabank!

Premiul mare, în valoare de 5000 lei, i-a revenit Valentinei Melnic, care a deschis un depozit în filiala Victoriabank din Metro 2. Extragerea premiilor a avut loc vineri, 11 noiembrie, la sediul central Victoriabank.

Promoţia a fost lansată în cadrul Zilei Internaţionale a Economisirilor, care a fost marcată în Republica Moldova, sub egida Asociaţiei Băncilor din Moldova. Victoriabank a lansat cu această ocazie şi un nou depozit, denumit „Săptămâna Economisirilor”.

Reamintim că în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie Victoriabank a organizat o campanie promoţională cu premii, cu ocazia Zilei Internaţionale a Economisirilor, având drept scop principal promovarea culturii de a economisi în rîndul populației.

„Ne bucură faptul că oamenii fac economii inteligent, renunțând la metoda arhaică de a ţine banii la ciorap, care nu le aduc dobânzi sub nici o formă. Le mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată, căci numărul mare de persoane care în perioada promoţiei au deschis un depozit, inclusiv şi depozitul „Săptămâna Economisirilor” – demonstrează încrederea lor în Victoriabank şi beneficiile oferite de produsele noastre”, a declarat Directorul Direcţiei Trezorerie, Alexandru Cumatrenco.

Ziua Internațională a Economisirilor este marcată în fiecare an la 31 octombrie în mai multe state ale lumii. Pentru prima dată această zi a fost marcată la 31 octombrie 1924, la Milano, în cadrul Primului Congres Internațional de Economii. La Chişinău, Ziua Internaţională a Economisirilor este sărbătorită de Comunitatea bancară din Republica Moldova, sub egida Asociației Băncilor din Moldova, al doilea an consecutiv.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *