Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente

Politică 5 Octombrie 2017, ora 08:49

Au lăsat-o nervii în direct la TV! Maia Sandu nu suporta să i se amintească despre cum a lucrat cu Filat și Dodon

Marime Font
 
 
 

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a încercat în repetate rânduri, în cadrul dezbaterii din această seară de la Moldova 1, să evite discuțiile despre faptul că a făcut parte, timp de mai mulți ani, din echipa Partidului Liberal Democrat și că a participat la guvernare, fiind promovată chiar de șeful de atunci de partid, Vlad Filat.

Ea a cerut, pe un ton ultimativ, să nu fie asociată cu guvernarea PLDM, dar nici cu celelalte guverne – Leancă și Gaburici. Totuși, liderul PAS se contrazice și a spus că în perioada în care a deținut funcții de demnitate publică a făcut doar lucruri corecte.

Mai mult, Sandu a evitat să vorbească și despre perioada în care a lucrat, alături de actualul președinte al țării, Igor Dodon, la Ministerul Economiei și a încercat să devieze discuția spre alte subiecte. Totuși, Andrian Candu i-a atras atenția că și el a lucrat în Parlament, dar când la guvernare au venit comuniștii, a preferat să plece. Maia Sandu a ales să lucreze în continuare.De asemenea, Andrian Candu i-a atras atenția că șefa PAS nu scapă nicio ocazie ca să ceară de la organizații internaționale să suspende finanțarea țării, așa cum s-a întâmplat în 2015, din cauza fraudelor din sistemul bancar, o consecință a guvernării din care a făcut parte.
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul