Internațional

AUR pentru Larisa Iordache! Prima medalie a României la Universiada de la Taipei

Iordache, a doua după calificări, cu 55,700 puncte, a ocupat primul loc în finală, cu un total de 56,750 puncte, 14,400 la sarituri, 14,300 la paralele, 14,000 la bârnă și 14,050 la sol.

Medalia de argint a fost cucerită de japoneza Asuka Teramoto, cu 55,650 puncte, în timp ce bronzul i-a revenit canadiencei Elisabeth Black (lider după calificări, cu 56,050 puncte), cu 54,950 puncte.

Iordache (21 ani), care a fost portdrapelul delegației României la ceremonia de deschidere a competiției, desfășurata sâmbătă, a adus astfel prima medalie echipei României la Taipei.

Larisa Iordache, care va evolua miercuri în 3 finale în concursul pe aparate, la paralele, bârnă si sol, și-a completat cu medalia de la Taipei palmaresul său impresionant, care mai cuprinde o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2012 (cu echipa), două medalii de argint (individual compus, sol) și două de bronz (individual compus, sol) la Mondiale, 5 medalii de aur (două cu echipa, două la sol, unul la bârnă), 5 de argint (două la bârnă, individual compus, sărituri și sol) și două de bronz (sărituri și bârnă) la Europene.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *