Sport

Aur şi argint pentru atleţii moldoveni la Balcaniadă

Vladimir Letnicov(foto) a cucerit aurul în proba de triplusalt cu rezultatul de 16,59 metri, iar Andrei Miticov a fost al doilea în proba de sărituri în înălţime – 2,18 metri, transmite Info-Prim Neo. 

Tot în concursul masculin, Andrei Fedotov s-a clasat pe locul cinci la săritura cu prăjina, iar Ion Siuris, la alergări, 800 m, şi Andrei Miticov, săritură în lungime, au ocupat poziţia a şasea.

La feminin, cele două reprezentante ale Moldovei au fost la un pas de podium. Tatiana Cicanci a fost a patra la triplusalt, iar Irina Tverdohlebova s-a situat pe acelaşi loc la săritura cu prăjina.

În clasamentul pe naţiuni, Moldova s-a clasat pe locurile 7 la masculin şi 10 la feminin.
La cea de-a 18-a ediţie a Balcaniadei de atletism în sală au participat sportivi din 14 ţări.

Dubarenco, prima victorie de turneu din 2013

Maxim Dubarenco a câştigat primul său trofeu din acest an. Tenismanul moldovean şi ucraineanul Vladislav Manafov au câştigat la dublu turneul Futures din oraşul Cercasî, Ucraina.

În finală, perechea Dubarenco/Manafov i-a învins pe Artiom Smirnov şi Vladimir Ujilovski, în două seturi, scor 6-3, 6-4. Dubarenco a jucat la acest turneu şi la proba de simplu, unde a ajuns până în sferturile de finală. Fondul de premiere al turneului a fost de 10 mii de dolari.

Dubarenco este membru al echipei naţionale de tenis şi va juca în perioada 5-7 aprilie în Cupa Davis, în deplasare, cu Bosnia, în turul doi al grupei a doua valorice din Zona Euro-Africană.

Un fotbalist ghanez și-a înjunghiat soția

Fotbalistul ghanez John Paintsil a fost arestat, vineri, la Accra, după ce soţia sa a fost înjunghiată, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.
Poliţia a intervenit după un incident domestic, iar Paintsil a fost arestat, deoarece ar fi urmărit-o pe soţia sa în grădina unui vecin, iar apoi ar fi înjunghiat-o. Victima, care şi-a pierdut cunoştinţa după atac, a fost internată cu leziuni grave la ochi.
Paintsil a fost, între altele, component al echipelor „West Ham” şi „Fulham”, dar şi al naţionalei Ghanei participantă la ediţiile 2006 şi 2010 ale Cupei Mondiale. În acest an, el a participat la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie la care Ghana s-a clasat pe locul patru.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *