Tendințe

Avantajele unui dormitor alb

Dacă această nuanţă nu este potrivită pentru tine şi nu vrei să rişti ieşind din casă ca o mireasă, îţi propunem un compromis. Decorează-ţi în alb dormitorul, pentru a te relaxa mai uşor şi a te bucura de prospeţimea casei tale. Dacă mai ai dubii, îţi dăm câteva avantaje:

Chiar dacă mobila şi materialele textile de culoare albă folosite în decorarea unui dormitor nu epatează în niciun fel, acestea dau un aspect de prospeţime şi curăţenie. Desigur, pentru a crea acest efect, ele trebuie întreţinute şi curăţate regulat, murdărindu-se foarte uşor. Pe de altă parte, se ştie că o cameră haotică şi murdară este stresantă şi obositoare. Un dormitor alb te va ajuta să te relaxezi după o zi grea la serviciu.

Alegerea unor piese de mobilier albe potrivite pentru dormitorul tău poate să dea o notă de eleganţă camerei. În plus, materialele textile albe, de foarte bună calitate, folosite pentru perdele şi draperii sau cuverturi, completează cu succes un decor stilat recomandat pentru un dormitor alb. Poţi folosi diverse nuanţe de alb sau culori pale pentru a evita monotonia.

Pereţii şi draperiile închise la culoare pot priva dormitorul de lumina naturală. Un dormitor alb nu va avea această problemă. Pereţii, mobila, perdelele, oglinzile şi alte decoraţiuni de culoare albă dau luminozitate camerei. Perdelele şi draperiile semitransparente, în nuanţe de alb, permit luminii să intre în cameră. Poţi opta pentru materiale vaporoase, uşor lucioase, pentru că acestea reflectă razele solare.

Un dormitor alb va părea întotdeauna mai spaţios decât unul decorat cu mobilă închisă la culoare şi alte accesorii colorate. Mobila albă face ca dormitorul să pară mai larg şi mai aerisit.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *