Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 09:47
Abonamente
 
 
 

Bălti 7 Octombrie 2015, ora 17:11

Avocatul Igor Şeremet a ajuns viceprimar de Bălţi

Marime Font

Igor Şeremet a fost numit viceprimar la Bălți pentru administrarea proprietăţii municipale, relaţii funciare, arhitectură şi construcţii şi gospodăria comunal-locativă, anunță serviciul de presă al Partidului Nostru. 

Candidatura lui Igor Şeremet a fost propusă de către primarul Renato Usatîi în cadrul şedinţei de ieri a Primăriei Bălţi, propunere pe care Consiliul Municipal a aprobat-o în mod unanim. După confirmarea în funcţie, Igor Şeremet a anunţat că va convoca o şedinţă cu reprezentanţii tuturor subdiviziunilor municipale, antrenate în procesul de pregătire pentru sezonul rece, pentru a elucida problemele existente şi a le soluţiona până la venirea frigului.
 
Igor Şeremet s-a născut pe data de 1 ianuarie, anul 1981, în satul Tănătari, raionul Căuşeni. În 2003 este licențiat în drept la Academia de Drept din Moldova, iar în 2004 obţine titlul de magistru în drept la Universitatea de Stat din Moldova. În 2010 obţine titlu de doctor în drept la Universitatea de Stat din Moldova. Activitatea profesională şi-a început-o în calitate de profesor la Facultatea de drept de la Universitatea de Stat în anul 2003. Începând cu anul 2004 a activat în cadrul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei (CCCEC) , în cadrul Direcţiei principale de combatere a crimelor economice. Din 2008 a fost director general al SRL „Den Broker”, IAR din 2009 – avocat stagiar în cadrul biroului de avocaţi „Casian şi Avocaţii”. Începând din anul 2010 şi până în prezent – este avocat în Cabinetul avocatului „Igor Şeremet”
Totodată, din anul 2008 este profesor la Facultatea de drept de la Universitatea de Stat. Este căsătorit şi are un fiu.

Timpul.md
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de aziEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md