Actualitate

Bale, la United pentru 100 de milioane de euro!? Anunţul lui Zidane nu lasă loc la interpretări

Englezii au reuşit în această vară campanii impresionante de transferuri, iar în media din Vest au apărut informaţii conform cărora Mourinho ar vrea să îşi betoneze şi flancul stâng al ofensivei prin aducerea "galacticului" Bale. Independent de interesul englezilor, Real nu va lua în calcul sub nicio formă o ofertă pentru fotbalistul sosit în 2013 de la Tottenham.

"Gareth este un jucător cheie în lotul nostru. Gareth e Gareth, nu are nevoie de nicio prezentare. Ne bazăm pe el în noul sezon, nu se pune problema să plece", a spus Zidane, citat de Squawka News.

De altfel, faptul că transferul lui Bale are şanse minime să se concretizeze a fost explicat şi de ziarul de casă al Realului, Marca. Acesta a dezvăluit azi că Perez şi Zidane s-au pus de acord să nu mai aducă pe nimeni în această vară. Indirect, nici nu va pleca vreun jucător important.

Fără Ronaldo, suspendat după turul Supercupei cu Barcelona, Real are nevoie mai mult ca niciodată de un Bale în formă. Acesta a făcut un meci bun cu La Coruna, însă în remiza cu Valencia, scor 2-2, nu a mai avut o prestaţie la fel de consistentă, stricând câteva acţiuni promiţătoare.

"El îşi creează ocazii, dar nu reuşeşte să le concretizeze. Trebuie să lucrăm la asta", a mai spus Zidane, întrebat de randamentul superstarului său.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *