Sport

Baltenii au invins la campionatul politistilor

Multiplul campion national la lupte libere Valeriu Poparcea, maestru al sportului, a inmanat Cupa Spartachiadei Ministerului de Interne la sambo selectionatei municipiului Balti pentru victoria obtinuta in concursul pe echipe, grupa a doua valorica.Aceasta a devenit castigatoare dupa ce toti membrii au avut evolutii constante, iar cinci dintre ei – Marcel Moraru (74 kg), Vasile Sevtov (82 kg), Igor Bocancea (90 kg), Vasile Gorban (100 kg) si Nicolae Banzaru (plus 100 kg) – au devenit premianti in categoriile lor de greutate.

Valeriu Poparcea este colonel de politie al Comisariatului din municipiul Balti. El a urmarit toate partidele din cadrul Spartachiadei si a fost cel mai solicitat la festivitatea de premiere. Asta pentru a-i felicita pe subalternii sai, care au urcat de cele mai multe ori pe podiumul de premiere.
In prima grupa valorica a invins selectionata Brigazii de politie cu destinatie speciala „Fulger”, care a avut in lot patru campioni: Octavian Tacu (62 kg), Valeriu Duminica (82 kg), Sergiu Capsa (90 kg) si Ion Remarenco (100 kg), toti componenti ai nationalei de judo.
In celelalte categorii de greutate, invingatori au devenit Vasile Braga (68 kg), Marcel Trudov (74 kg), ambii de la Departamentul trupelor de carabinieri (DTC), si Vitalie Ciobanu (plus 100 kg) de la Regimentul patrula santinela „Scut”, care sunt, de asemenea, membri ai lotului national de judo.
Toti premiantii au fost felicitati la inchiderea competitiei de catre viceministrul de Interne, Ghenadie Cosovan.
La turneul desfasurat la Universitatea de Stat de Educatie Fizica si Sport au concurat circa 250 de sportivi de la toate comisariatele de politie din raioane si orase.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *