Comentariu

Bărbatul

Aparent, o ființă ușor de înțeles și cu un creier simplu, ce nu este capabil să facă multi-tasking. Îi place berea, să mănânce, să se uite la meciuri de fotbal cu prietenii și să privească femei tinere pe stradă. Uneori le fluieră sau face remarci vulgare, dar nu vorbim despre animale.

În sinea lui, bărbatul există doar pentru a trece peste timp, nu are aspirații mărețe, în general, și-și duce viața de la o problemă rezolvată la alta. Îi place foarte mult să fie prețuit de femeia de lângă el, lăudat chiar ostentativ, admirat și recunoscut ca fiind un stâlp pe care oricine se poate sprijini, chiar dacă toate acestea sunt false. Întotdeauna se va baza, fără să recunoască, pe femeia lui. Oricât de mult ar brava, la finalul zilei tot la ea va apela pentru a-i recunoaște mulțumirea în ochi.

Oricât de mult am poza în supereroi, ceea ce suntem, am fi nimicuri, dacă acasă nu ne-ar aștepta o supereroină, care să adoarmă în brațele noastre. Suntem defecți sau incompleți fără femeia care să ne dea cu tigaia în cap, atunci când greșim.

www.umbluliber.com

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *