Astăzi 22 Februarie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:55
Abonamente

Actualitate 20 Septembrie 2017, ora 16:35    Din editia print

Barbatul din România care are 2 soții. Cele două sunt Surori și au 14 copii. Cum se împart în dormitor

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

George Chirilă, bărbatul care trăiește cu două surori, Nicoleta și Mariana, are o poveste demnă de un film. Deși trăiește în păcat, George este de părere că nu a greșit cu nimic, ba chiar este fericit cu decizia lui.

„Când m-am îndrăgostit de Nicoleta. S-a schimbat totul. Prima pe care am văzut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect și o considerație deosebită. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima dată am rămas fără glas. Eram încă un copil, clasa a noua.”

„Prima dată când l-am văzut, l-am admirat ca pe un bărbat. Mie mi-au plăcut băieții cu ochii negri. A fost dragoste la prima vedere.”„În Grădina Botanică din Iași am cerut-o de soție și mi-a răspuns după 6 luni”, a declarat bărbatul care trăiește cu două surori.

Nicoleta, prima soție a lui George și cea de care bărbatul s-a îndrăgostit nebunește, povestește cu drag despre primii ani din viața lor.

„Prietenia noastră a durat vreo 6 ani de zile. Ne vedeam mai mult în vacanță. Eu am vrut să termin liceul și facultatea.”

„Nu m-am atins de ea timp de 6 ani, abia dacă ne-am atins pe mână. M-a durut la început, nu se poate măsura în cuvinte.”

„La început am fost supărată pe Mariana. Am fost geloasă. Nu m-am gândit că ar putea fi ceva între ei. Am lăsat ca viața să-și urmeze cursul, am zis că așa a trebuit să fie”, a spus Nicoleta.

„Când m-a cerut de soție ne-am sărutat pentru prima dată. Am simțit fluturi în stomac. Mi-a promis că mă va iubi până la final. Când îl aveam pe Petru, să ne ajute cu el și încet, încet s-au apropiat mai mult.”

„I-am zis că sentimentul de îndrăgostire pe care l-am simțit pentru ea, l-am simțit și pentru sora ei”, a mai declarat Nicoleta.

Mariana nu se simte vinovată că s-a băgat în viața Nicoletei și susține că este fericită, că amândouă au același scop și că trebuie să-l iubească pe George.

„Am simțit o atracție tot mai mare. În timp mi-am dat seama că este bărbatul meu. La un moment dat viața ne-a adus împreună. Nu m-am simțit vinovată, știam că o să-i treacă. Nu aveam de ce să fiu geloasă, noi două aveam același scop, să-l facem pe el bărbat”, a povestit Mariana.

Cum fac dragoste?

Cât despre modul în care se împarte sexual între cele două femei, George Chirilă a povestit. „Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privințele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toți în același loc. Nu e pentru mine așa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere”.

Sursa: KanalD, Libertatea 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:45

Omul pentru om e lup

Omul pentru om e lup Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:38

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md