Sport

Barcelona – Eibar 6-1. Catalanii au punctaj maxim după cinci etape. Messi a marcat de patru ori / VIDEO REZUMAT

A fost show-ul lui Lionel Messi, care a reuşit pentru a cincea oară în carieră patru goluri într-un meci. Ultima dată a făcut-o pe 27 ianuarie 2013, împotriva celor de la Osasuna.

Prima mare ocazie a partidei le-a aparţinut bascilor, dar Enrich, scăpat singur, nu l-a putut învinge pe ter Stegen. Catalanii au deschis scorul în minutul 21, când Messi a transformat un penalty obţinut de Semedo.

Cu şapte minute înainte de pauză, Paulinho a înscris al doilea gol la rând în tricoul blaugrana, cu o lovitură de cap, în urma unui corner, pentru ca la scurt timp după pauză, Denis Suarez să-şi treacă la rândul său numele pe lista marcatorilor pentru a doua etapă consecutivă.

Eibar a redus din diferenţă prin Enrich, în minutul 57, dar Messi a refăcut avantajul echipei lui Valverde după doar două minute. Peste alte trei minute, Messi a reuşit hat-trick-ul, după un contraatac excelent.

Oaspeţii au avut ghinion în minutul 87, când Pena a şutat în bară, pentru ca la faza următoare Messi să înscrie pentru a patra oară. Eibar a mai fost o dată lipsită de noroc, în minutul 90, Charles trimiţând cu capul în transversală.

S-a terminat 6-1 pentru Barcelona, care are punctaj maxim după primele cinci etape şi un golaveraj extraordinar, 17-2.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *