Actualitate

Bataie in sala de judecata

O busculada violenta ca in filmele politiste cu pumni si nasuri sparte, cu imbranceli si lovituri s-a produs, la sfarsitul saptamanii trecute, in una din salile de sedinta ale Judecatoriei Calarasi.

In momentul in care judecatoarea Valentina Kriucikova pronunta sentinta in cazul a trei fosti politisti ai batalionului cu destinatie speciala „Fulger”, judecati pentru maltratarea unui locuitor al satului Hirova, unul din cei trei inculpati, la auzul pedepsei de sase ani de inchisoare stabilit de instanta s-a repezit catre un martor, aplicandu-i doua lovituri puternice in fata, ultimul cazand jos.

Imediat s-a declansat o invalmaseala in care au fost atrasi mai multi din cei prezenti in sala arhiplina, timp in care un alt inculpat, care a incasat prin aceeasi sentinta patru ani de inchisoare reusind sa fuga din sala. Abia auzind tipetele ce razbateau din sala, politistii care stateau dupa usa au intrat incercand sa linisteasca spiritele. Dintr-o confuzie, in loc sa-i puna catusele inculpatului-agresor, politistii i le-au aplicat martorului batut si insangerat.

In final, ordinea a fost restabilita, judecatoarea ducandu-si la capat misiunea, dar fara de inculpatul evadat care ar fi trebuit sa fie luat imediat sub straja. Potrivit lui Nicolae Timus, seful Satului-major al Comisariatului raional de politie, fugarul inca nu fusese prins nici pana azi.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *