BĂTRÎNCEA VEDE ÎN VIITOR / Acesta pretinde că ȘTIE 1000% ce s-ar fi întâmplat dacă „un lider al dreptei ar fi fost implicat în accident”

publicat în Actualitate pe 11 Septembrie 2018, 16:00

„Societatea civilă“ din Moldova, „experții“ și cei care chipurile modelează opinia publică s-au discreditat complet prin reacția la accidentul în care a fost implicat președintele țării, Igor Dodon, și membrii familiei sale. Acest fapt a fost menționat de către deputatul din partea Partidului Socialiștilor Vlad Batrîncea pe pagina sa dintr-o rețea de socializare. 

El a spus că acești oameni, care au primit în ultimii 9 ani de guvernare granturi de milioane de la structurile internaționale dubioase, au demonstrat o lipsă totală de principii și principialitate, precum și aderare la standarde duble. „Dacă un astfel de accident rutier (Doamne ferește) s-ar fi produs cu conducătorul unuia dintre partidele de dreapta, care pledează pentru integrare euro-atlantică, Statele Unite și NATO, atunci, cu probabilitatea de 100%, ba chiar de 1000%, în cîteva minute ar fi fost lansată o campanie isterică pentru victimizare geopolitică.

Partidele de dreapta, sute de comentatori și analiști, devoratori de granturi, numeroase televiziuni, ziare și site-uri web s-au angajat în elaborarea și promovarea unei teorii a conspirației universale. În încercarea de asasinat ar fi învinuit imediat Igor Dodon, Tiraspolul, Donbassul și personal Putin”, a menționat deputatul. Însă în cazul tentativei de asasinat asupra șefului statului, Igor Dodon, a remarcat Batrîncea, toți acești „lideri“ mai că nu-l acuză, batjocoritor, pe președintele însuși de tentativă de omor al propriei sale familii: mama, soția și fiul. Culminarea aceluiași marasm, în opinia sa, a fost încercarea de a-l justifica pe șoferul de camion.  

Batrîncea: Accidentul în care a fost implicat Dodon a fost o TENTATIVĂ DE ASASINARE / Suspectați sunt românii, americanii, partidele de dreapta și „curatorii europeni”

OFICIAL SPPS explică accidentul Președintelui: Excludem 100% versiunea unui atentat asupra lui Dodon, dar insistă că acesta mergea în „cortegiu”