Sport

BBC: „La forma pe care o arată Simona Halep, e imposibil să pariezi împotriva ei”

BBC: "Game, set şi meci! Simona Halep îşi ridică mâinile în aer şi priveşte spre cer. Românca s-a calificat în prima sa finală de la Wimbledon. La forma pe care o arată e imposibil să pariezi împotriva ei".

ESPN: "Halep se califică în finala de la Wimbledon pentru prima oară. Fostul lider mondial a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3, pe Central, iar acum se pregăteşte pentru finala de sâmbătă. Halep nu i-a dat nicio şansă Svitolinei, după ce a reuşit trei break-uri în primul set. De asemenea, Halep a câştigat meciul după un alt break".

L’Equipe: "Halep se califică în premieră în finala de la Wimbledon. Simona trecut fără probleme de Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3, pe iarba londoneză, iar acum va evolua pentru prima dată în ultimul act de la Wimbledon".

Marca: "Simona Halep, o jucătoare care nu se simte atât de bine pe iarbă, s-a calificat pentru prima oară în finala de la Wimbledon. Svitolina s-a apărat bine, dar n-a găsit o cale prin care să blocheze jocul impresionant al Simonei. Halep a jucat extrem de ofensiv".

Simona Halep a avut un parcurs excelent la Wimbledon 2019: 6-4, 7-5 cu Aliaksandra Sasnovich, 6-3, 4-6, 6-2 cu Mihaela Buzărnescu, 6-3, 6-1 Victoria Azarenka, 6-3, 6-3 cu Cori Gauff, 7-6(4), 6-1 cu Shuai Zhang şi 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina.

Finala de la Wimbledon 2019 va fi transmisă în direct pe Eurosport sâmbătă, şi va începe la ora 16:00, ora României.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *