Frumusețe

Beneficii pe care le vei obţine dacă nu îţi mai faci manichiura

1. Unghiile tale vor deveni mai puternice.

Lacul de unghii, deşi este plin de chimicale, e destul de "inofensiv" pentru unghii. Totuşi, acetonă conţine solvenţi puternici şi usucă foarte tare unghiile şi pielea din jurul lor. Şi cum nu poţi să îţi faci o manichiură fără să foloseşti acetonă, îţi supui constăn unghiile unui chin: acestea se usucă, apoi se exfoliază şi se rup.

3. Unghiile tale vor fi mai lucioase

La fel cum acţionează cafeaua şi vinul roşu asupra dinţilor tăi, aşa se întâmplă şi cu ojă şi unghiile. Nu este un secret că ojă îngălbeneşte unghia. Ia măcar o pauză pentru că unghiile tale să îşi revină şi să aibă un aspect mai sănătos.

3. Unghiile tale vor fi mai fine

Unghia este o lama cornoasă care se formează din celulele epidermei. Atunci când ştergem ojă cu acetonă, distrugem şi câteva straturi ale unghiei, provocând astfel fisuri. Astfel, afectată de substanţe nocive, unghia devină fragilă, fisurată, moale şi subţire. Dacă renunţăm o perioada la manichiură, vom observă o îmbunătăţire a aspectului unghiei, care la pipăit va fi mai fină.

4. Vei face economii

Nu are legătură cu starea unghiilor tale, însă nu putem ignoră nici aspectul financiar 🙂 Gândeşte-te numai la cât costă o manichiură cu gel sau o manichiură semipermanenta! 

sursa: perfecte.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *