Timpul Liber

Berea „Chişinău” finalizează promoţia „Umple vara de prospeţime”

 În total, pe parcursul campaniei promoţionale “Umple vara de prospeţime” au fost puse în joc 75 de premii a cîte 30.000 de lei şi 1 000 000 de sicle de bere “Chişinău Blondă” 0,5l. Suma totală alocată pentru premiile băneşti a constituit peste 2 000 000 de lei, iar numărul cîştigătorilor a ajuns la 68 de persoane. Mai sunt încă 7 premii ce îşi aşteaptă cîştigătorii sub capacele promoţionale. Chiar dacă promoţia s-a încheiat pe 5 august, deţinătorii capacelor norocoase pot să-şi revendice premiile pînă pe data de 15 august 2010.
Printre cîştigătorii promoţiei se numără locuitori din aproape toate regiunile Moldovei: Cahul, Străşeni, Anenii Noi, Ialoveni, Căuşeni, Nisporeni, Orhei, Soroca, Floreşti, Drochia, Bălţi, Donduşeni, Ştefan-Vodă, Călăraşi, Ungheni, Comrat, Hînceşti, Leova, Cantemir, Sîngerei, UTAG şi mun-Chişinău. 

Campania promoţională „Umple vara de prospeţime” s-a desfăşurat în perioada 23 mai – 5 august pentru berea „Chişinău Blondă” în sticle cu volum de 0.5 L, ambalaje PET de 1 litru, 1,5 litri şi 2 litri.

Compania EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY este unul din cei mai mari producători de bere din Republica Moldova. Portofoliul de produse al companiei include mărci proprii: Chişinău (Blondă, Draft, Draft Mild, Aurie Originală, Specială Tare), Vitanta Premium, Festival si marci de import: Heineken, Warsteiner, Efes, Sokol, Stary Melnik, Belyi Medvedi,.Compania EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY este membră a EFES BEER GROUP (Anadolu Efes) din anul 2003.

EFES BEER GROUP (Anadolu Efes), cu 16 fabrici de producere a berii si 6 malterii, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Europa si din lume.La finele anului 2009, capacitatea anuala de producere a berii a grupului este de circa 35 milioane de hectolitri iar capacitatea anuala de producere a maltului este de circa 267 000 tone . Brandul principal al grupului -“ EFES”, este exportat in peste 60 de tari a lumii.

P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *