Eveniment

Berea Chişinău susţine Moldova!

În afară de organizarea Orăşelului Fotbalistic în Piaţa Marii Adunări Naţionale, Efes Vitanta Moldova Brewery a fost alături de toţi microbiştii care au trăit cu mari emoţii cele 2 egaluri obţinute de Echipa Naţională de Fotbal a Moldovei în meciurile jucate cu Echipa Naţională a Poloniei şi cea a Andorei, pe stadionul Zimbru din capitală. 

Compania Efes Vitanta Moldova Brewery s-a angajat oficial să susţină financiar şi moral Echipele Naţionale de Fotbal, cea de bază şi cea de juniori, la toate meciurile jucate acasă şi peste hotarele ţării. Pe 11 octombrie curent, liderul producătorilor de bere din ţară va susţine Echipa Naţională de Fotbal a Moldovei şi în meciul cu San Marino, jucat pe stadionul Zimbru din Chişinău. Toţi microbiştii prezenţi la meci vor avea parte de surpize inedite pregătite de Efes Vitranta şi bineînteles, de multă bere bună şi proaspătă.

De 140 de ani în inima capitalei

Un program artistic de zile mari, spectacol incendiar de lumini, focuri de artificii, sunet de calitate şi imagini proiectate pe trei ecrane LED gigante, toate la un loc, sigur vor fi pe placul întregii capitale! Asa va fi Hramul Oraşului Chişinău 2013. Pe 14 octombrie curent, peste 80 de dansatori profesionişti în straie naţionale, împreună cu toţi cei prezenţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, vor încinge cea mai mare horă dansată vreodată – Hora Oamenilor Buni, ca simbol al legământului dintre cei care se simt parte a acestui neam şi pământ. Tot în PMAN va fi instalat un far improvizat, lumina căruia se va aprinde în jurul orei 20:45, astfel încât să fie vizibil orice colţişor unde lumea bună petrece cu adevărat.


Andra

De pe scenă Fraţii Advahov şi Zinaida Julea vor încinge atmosfera, iar Alex Calancea Band va folosi toata măiestria pentru a menţine tonul pe ritmuri moderne. Şi pentru că Efes Vitanta ştie că inevitabil va fi bine, seara va culmina pe ritmurile pieselor Andrei, interpreta de peste Prut aşteptată de mult timp de locuitorii capitalei.

De Hramul Oraşului, berea Chişinău a ales să fie Partenerul General al evenimentului pentru a fi mai aproape de capitala oamenilor buni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *