Bălti

Berea curge gârlă la Bălţi

La eveniment iau parte producători de bere şi băuturi răcoritoare din Chişinău, Bălţi, Sângerei, companii ce comercializează pe piața autohtonă diferite branduri de bere cehă, germană, ucraineană, întreprinderi din industria alimentară. Pe lângă licorile ce potolesc setea pe vreme caniculară, vizitatorii vor mai găsi la expoziție mărfuri de larg consum ale agenţilor economici din Chişinău, Bălţi, Râbniţa, Comrat.

Directorului filialei Bălți a CCI, Pavel Lupăcescu, a accentuat, la ceremonia oficială de deschidere a festivalului, că manifestarea a devenit o tradiție frumoasă și oportună pentru sezonul estival. ”Faptul că astăzi inaugurăm deja cea de a XI-a ediție este îmbucurător, evenimentul fiind apreciat atât de întreprinderile participante, cât și de vizitatori. Și în anul curent festivalul rămâne a fi o oportunitate pentru schimbul de idei și experiență, prezentarea tehnologiilor inovative, metodelor eficiente de lucru şi, nu în ultimul rând, pentru stabilirea contactelor de afaceri”, a spus Lupăcescu.

”Festivalul berii şi băuturilor răcoritoare” este organizat cu scopul de a susține companiile de pe piața autohtonă ce activează în domeniu și a promova cultura consumului acestor băuturi. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *