Femeia

Bibeloul-prăjitor de pâine

 Buzele care în fiecare zi ne întreabă „Hey, iubitu’, cum ţi-a mers astăzi?” merită negreşit, pe lângă un sărut cald şi sincer, un zâmbet generat de atenţia pe care i-o acorzi celei de lângă tine cu un cadou mai mult sau mai puţin inspirat, dar pentru care ai transpirat mai mult decât dacă ai fi stat degeaba.

Am ajuns la concluzia că nu cadoul este important. Aş ruga acum femeile care sunt de acord să ridice suplimentul în aer. Importantă este intenţia, iar dacă el nimereşte ceva ce ei îi place foarte mult sau ce şi-a dorit cu ardoare, efectele vor fi vizibile, dar există întotdeauna riscul – mai ales, în cazul cuplurilor care trăiesc împreună – ca ea să-i dea una peste zâmbetul lui binevoitor pentru că a cheltuit prea mult pe nişte obiecte care, ce-i drept, îi şi plac foarte mult… Este o perioadă care înseamnă multă trudă, panica de a nu rămâne cu mâna goală, stresul magazinelor pline de prostii, epuizare cauzată de maratonul specific economiei de consum, dar şi emoţii ce anticipează momentul, odată ce ai găsit acel cadou care ştii la sigur că o va face fericită.

Bărbaţii se axează, de regulă, pe lucruri utile. Dacă îţi va căuta un cadou, prima lui opţiune va fi una care să-ţi placă, dar care să fie şi utilă. Tocmai de aceea, bărbaţii sunt, probabil, ceva mai stresaţi când oferă cadouri. Un bibelou nu le va spune niciodată nimic, dar un bibelou care face pâine prăjită e cu siguranţă necesar la casa omului! Obiectele de decor reprezintă pentru bărbaţi un plan secundar, la care apelăm dacă nu reuşim să îmbinăm utilul cu plăcutul. În acel moment, un bibelou-prăjitor devine o alegere foarte inspirată. Nu înţelegem de ce vă plac obiectele pe care noi le-am cataloga drept nimicuri, dar trăsătura aceasta transformă, printre altele, femeia într-o provocare. Să faci fericită o persoană atât de diferită de tine este, pe lângă o victorie în lupta cu sine, o dovadă că ai găsit ceea ce mulţi caută o viaţă.

Ce-i drept, şi pentru o femeie ar fi dificil să caute pentru „parazitul” de lângă ea un obiect în acelaşi timp frumos, care să se încadreze în decorul casei pe care o împart, dar şi util, ca să-i fie de folos. Ca, de exemplu, un prăjitor de pâine în formă de bibelou… Nu-i aşa că-i „simplu”?

Sursa: Timpul Suplimentul "Femeia"
www.umbluliber.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *