Actualitate

Bila albă vs Bila neagră

Bila Albă

Președintele Consiliului Raional Ialoveni, Anatolie Dimitriu, a declarat ziua de 31 ianuarie 2017 zi de doliu pe întreg teritoriul Ialoveni, în legătură cu decesul ex-ministrului Culturii, Ion Ungureanu. Pe parcursul zilei, Drapelul de Stat al Republicii Moldova din toate instituțiile publice din raion, a fost coborât în bernă. Ion Ungureanu a fost actor, regizor, deputat în primul Parlament și un promotor al valorilor naționale. 
Bila Neagră

Galina Dodon, soția președintelui Igor Dodon a mers în vizită la o familie cu zece copii din satul Țânțăreni, Anenii Noi. Suntem siguri că scopul primei Doamne a fost să ajute această familie, problema e că ajutorul trebuie foarte bine gândit atunci când îl oferi. Familia din Țânțăreni e una cu foarte multe probleme și doar o vizită nu rezolvă problema.

Prima Doamnă le-a adus ajutor material sub formă de produse alimentare, mâncare artificială pentru bebeluși, haine, produse igienice, lemne, jucării, rechizite de birou, lenjerie de pat și veselă. Societatea civilă este de părere că doamna Dodon nu știe că ajutorul caritabil este unul pe termen scurt, întrucât ajutorul material este epuizabil. Oamenii din sat spun că mama copiilor este iresponsabilă și Galina Dodon ar trebui să tragă pârghiile necesare pentru ca să ajute familia, decât să aducă rechizite de birou pentru această familie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *