Actualitate

BREAKING NEWS / Un avion F-16 al armatei israeliene, doborât desupra Siriei

Piloții au reușit să se catapulteze înainte ca avionul să se prăbușească.

Israelul a doborât o dronă iraniană lansată din Siria și, ca răspuns, armata israeliană a atacat ținte iraniene în Siria, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliane.

„Un elicopter militar de atac a interceptat cu succes o dronă iraniană lansată din Siria, care s-a infiltrat deasupra teritoriului israelian. Aeronava a fost identificată de sistemele de apărare anti-aeriană într-o fază timpurie și a fost supravegheat până la momentul la care a fost interceptată", a comunicat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene .

„Ca răspuns, IDF (Forțele de Apărare Israeliene) au atacat țintele iraniene în Siria", a comunicat de asemenea purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, adăugând faptul că locația de unde drona era controlată a fost distrusă.

Aeronava de tip F-16 a aviației militare israeliene a fost doborâtă după ce a atacat ținte în Siria. Piloții a reușit să se catapulteze înainte ca avionul să se prăbușească.

Purtătorul de cuvânt al armatei siriene a declarat faptul că armata siriană a doborât ” două aparate de zbor ale „entității sioniste”. Ultima dată când armata siriană a reușit să doboare un avion militar israelian a fost în anul 1982.

Sursa: Evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *