Vedete

Britney Spears, „terorizată” de propriul tată

Iar acest lucru s-a întâmplat deja de prea multe ori. "Controlul lui Jamie asupra vieţii ei este incredibil. Urăşte pozele în care i se văd sfârcurile, astfel că i-a interzis să mai iasă din casă fără sutien. Îşi doreşte ca ea să facă o impresie bună. Unul dintre bodyguarzii ei a declarat că era cât pe-aci chiar să fie dat afară din cauza că nu i-a atras atenţia să nu mai plece aşa", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

În plus, aceeaşi sursă a declarat că tot tatăl a forţat-o pe Britney să îl părăsească pe iubitul ei, Jason Trawick: "Îl place pe Jason, dar relaţia lor i se părea prea intensă. S-a temut ca acesta o va determina să facă din nou greşeli în ce priveşte creşterea copiilor ei. I-a spus chiar să aleagă între Jason şi copiii ei".

Britney Spears are doi copii cu dansatorul Kevin Federline, cu care a avut o relaţie zbuciumată. Vedeta, în vârstă de 28 de ani, a avut o serie de căderi nervoase acum câţiva ani, motiv pentru care, în februarie 2008, ea a fost plasată sub tutela tatălui său, ca şi averea sa.

Sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *